Ta veseli dan kulture

Na Ta veseli dan kulture, 3. decembra 2019, bodo vrata Galerije likovnih samorastnikov odprta za vse obiskovalce od 10. do 18. ure.   Na Dan odprtih vrat slovenske kulture bo v galeriji potekal tudi spremljevalni program, ki si ga lahko ogledate na letaku. Vstop je prost. Lepo vabljeni!    

Vodstvo po razstavi: Hlebinska naiva

V petek, 29. novembra 2019 vas vljudno vabimo, da se nam ob 18. uri pridružite na vodstvu po razstavi Hlebinska naiva.   Kustosinja Galerije naivne umjetnosti iz Hlebin Helena Kušenić bo predstavila avtorje, spregovorila o razstavi in o svojem delu z bogato zbirko naivne umetnosti iz zibelke hrvaške naive. Vabljeni!  

Mladi glasbeniki nastopajo v galeriji

V torek, 26. novembra vas vabimo na 2. koncert učencev Glasbene šole Trebnje MLADI GLASBENIKI NASTOPAJO V GALERIJI.     Koncert se bo pričel ob 18. uri v Galeriji likovnih samorastnikov Trebnje. Program je pripravila Glasbena šola Trebnje. VESELIMO SE VAŠEGA OBISKA.  

Povabilo umetnikom k prijavi na sodelovanje na 53. Mednarodnemu taboru likovnih samorastnikov v Trebnjem. Vabimo vas k sodelovanju na 53. Mednarodni tabor likovnih samorastnikov, ki bo potekal od 13. do 20. junija 2020. Besedilo javnega povabila in prijavnico si lahko ogledate tukaj. Rok za prijavo je 9. februar 2020.

TOP